Rendeljen telefonon!

06-20-979-4863
06-20-458-2450
Üdvözöljük! Kérem lépjen be vagy regisztráljon új fiókot!
Az Ön kosara üres!

Miért a DermaE kozmetikumait ajánljuk?

Miért a DermaE kozmetikumait ajánljuk?

A válasz magától értetődik, hiszen a DermaE termékei a természet értékes kincseit nyújtják át Önnek. Ezek a termékek szépséget, eleganciát és egészséget közvetítenek, harmóniában vannak szervezetünkkel.

 

A kortalan szépséget ajánljuk fel: a sima, feszes, egészségtől sugárzó bőrt.

 

Kérjük, olvassa el a bőrproblémák, bőrápolás kategóriában található tanácsainkat a DermaE termékeiről. Ezek a készítmények nem tartalmaznak kémiai tartósítószereket, allergén anyagokat, minden terméket gondosan tesztelnek.

Ha szervezete nem működik megfelelően, akkor olvassa el, mit nyújthat Önnek két csodálatos immunrendszer-erősítő készítmény, a Spirulina és az Astaxanthin.

Manapság a rohanó élet miatt étrendünk gyakran kiegyensúlyozatlan és egészségtelen. Előszeretettel fogyasztunk gyorsételeket, feldolgozott termékeket. Ezek sok, ám üres kalóriát tartalmaznak és hiányoznak belőlük a fontos építőelemek: az enzimek, vitaminok és az ásványi anyagok. Az építőelemek hiánya különféle megbetegedésekhez vezethet. A napi kiegyensúlyozott táplálkozással szervezetünk megkapja mindazt, amire szüksége van a kiegyensúlyozottsághoz, a belső folyamatok zavartalan működéséhez. Éljen a Spirulina és az Astaxhantin által felkínált lehetőséggel!

A célunk: Legyünk fittek és maradjunk fittek, érezzük jól magunkat a bőrünkben!